Για τηλεφωνικές παραγγελίες
extra bonus -10% έως 14/9
210-5777334
Δωρεάν Μεταφορικά Για Αγορές Άνω Των 39€!
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο:10.00-18.00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 10:00-21.00

TAF TOYS Μαλακό Βιβλίο Δραστηριοτήτων Savannah Black & White T-12875

ΚΩΔΙΚΟΣ: T-12875
ΕΤΑΙΡΙΑ: TAF TOYS
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Μαλακό υφασμάτινο βιβλίο της TAF TOYS με διαδραστικές μαλακές σελίδες σε υπέροχες ασπρόμαυρες εικονογραφήσεις από τη συλλογή μας Savannah για πρώιμα αναπτυξιακά στάδια.
Σύνθετες εικόνες, μοτίβα και πρόσωπα, ένας βρεφικός ασφαλής καθρέπτης, τσαλακωμένο γέμισμα και νεογέννητο ζωάκι προσφέρουν οπτική διέγερση & αναπτύσσουν τις αισθήσεις του μωρού και την συναισθηματική του νοημοσύνη.
Προωθεί τη γνώση και τις λεπτές κινητικές δεξιότητες ενθαρρύνοντας το μωρό να εξερευνήσει, να πειραματιστεί και να εξασκήσει τον έλεγχο των χεριών παίζοντας με τα διαφορετικά χαρακτηριστικά και τις υφές των υφασμάτων.
Κατάλληλο από νεογέννητο.

22,90€

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

 

Taf Toys Μαλακό Βιβλίο Δραστηριοτήτων Savannah Black & White Ασπρόμαυρο, βρεφικό βιβλίο διπλής όψης, για πρώιμα αναπτυξιακά στάδια, με τσαλακωτό γέμισμα για απόλυτη αίσθηση και υπέροχες ασπρόμαυρες εικονογραφήσεις από τη συλλογή μας Savannah.

Πλευρά 1) Χρώματα υψηλής αντίθεσης και απλά, κεντραρισμένα σχήματα παρέχουν την διέγερση που απαιτείται για την ανάπτυξη της όρασης του μωρού από τη γέννηση του και μετά.

Πλευρά 2) Σύνθετες εικόνες, μοτίβα και πρόσωπα, ένας βρεφικός ασφαλής καθρέπτης, τσαλακωμένο γέμισμα και νεογέννητο ζωάκι προσφέρουν οπτική διέγερση & αναπτύσσουν τις αισθήσεις του μωρού και την συναισθηματική του νοημοσύνη.

Το βιβλίο στέκεται και μόνο του όρθιο, για να ενθαρρύνει το μωρό να στηριχθεί στην κοιλιά του και να παίξει.


Κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας: 2,50€

Κόστος Μεταφορικών εκτός Αθήνας: 2,50€ (Courier)
7,00€ (μεταφορική)

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.